Het is bijna Sinterklaas, dus tijd voor chocolade!

Het is bijna Sinterklaas, dus tijd voor chocolade!

12 november 2019 0 Door Nikita

Nog maar een paar weken en dan is het alweer 5 december. Hoog tijd om cadeautjes in te slaan, verlanglijstjes te bedenken en het allerbelangrijkste het inslaan van allerlei lekkernijen. Dit zijn natuurlijk de kruidnoten, schuimpjes en het aller lekkerste de chocolade. In dit artikel ga ik je precies vertellen over de verschillende en leuke cadeau varianten die je kan geven in de vorm van chocolade. 

Chocolade letters

Dit is natuurlijk echt een klassieker tijdens Sinterklaas. Chocolade letters zijn wel een standaard, maar toch een leuk cadeau. Het is natuurlijk leuk om iemands voorletter of zijn of haar hele naam cadeau te doen. Of wees creatief en geef koosnaampjes als ‘schatje’ aan je vriend of vriendin. 

Chocolade bij felicitaties

Wanneer iemand jarig is, zijn of haar examen heeft gehaald of geslaagd is voor een rijbewijs is het super leuk om diegene een cadeautje te geven. Een leuk kleinigheidje waar iedereen dan blij van wordt is chocolade. Het is simpel, het is effectief en het is makkelijk te bestellen. En hoe leuk is het als je geslaagd bent en je krijgt een brief met een pakketje. Op de brief staat dan ‘Gefeliciteerd met het behalen van je diploma, hier heb ik voor jou lekkere gefeliciteerd chocolade’. Vervolgens open je het pakketje en kan je genieten van overheerlijke chocolade. Niks is leuker dan een chocolade felicitatie

Cadeaubonnen 

Mocht jij echt niet weten welke chocolade iemand lekker vindt, kan je er altijd voor kiezen om een cadeaubon van de plaatselijke chocolade boer cadeau te doen. Zo kan degene voor wie het cadeau is toch het lekkerste stukje zelf uitzoeken. Heel eerlijk tussen jou en mij, je kan er ook altijd voor kiezen om gewoon te gokken en chocolade cadeau te doen. Want wees eens eerlijk. Je kan niet snel de fout ingaan met een lekker stuk chocolade. 

Chocolade cadeaubox

Een chocolade cadeaubox is eigenlijk wel de crème de la crème onder de chocolade cadeautjes. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom dit zo is en dat ga ik je ook uitleggen. Deze box kan je vullen vol met verschillende smaken aan chocolade. Zo kan je iemand zijn chocoladesmaak verbreden. Verder kan je er leuke chocoladeweetjes bij doen. Want wees nou eerlijk. Je kan nooit genoeg kennis van chocolade hebben. Verder kan je er nog een leuke brief in doen. Schrijf op deze brief een leuke tekst over degene aan wie je het cadeau geeft. Zo maak je dit leuke cadeau ook nog eens persoonlijk.