Maak van je keuken een keukenpaleis!

Maak van je keuken een keukenpaleis!

30 maart 2020 0 Door Nikita

Waar de een de keuken alleen gebruikt om snel te koken, is het voor de ander een unieke ervaring van de dag. Zo zijn er vele dingen te beleven, door de dingen die je doet nu juist uniek te maken. Wat dacht je van cupcakes bakken met je kinderen, het maken van je favoriete gerecht of het klaarmaken van je love-diner! De keuken is een ideale plek om nieuwe dingen te ontdekken, alleen of samen. In dit blog vertellen we je hoe je jouw eigen keuken nog unieker kan maken. Zo gaan we het hebben over unieke spatwanden en meer!

Spatwanden, veiligheid en uitstraling in één!

Wanneer je veel kookt, zal je vast wel eens last hebben gehad van spetterend vet of olie in de keuken. Wanneer je fornuis tegen een muur aan staat, is het natuurlijk zonde als hier vetspetters op komen. Daarom zijn er glazen achterwanden die dit voor jou kunnen voorkomen. Een glazen spatwand plaats je ter bescherming van je verdere keuken. Zo is hij gemakkelijk schoon te houden en voorkom je nare gevolgen! 

Een glazen spatwand in verschillende soorten en maten

Nu zou je ervoor kunnen kiezen om alleen een glazen spatwand aan te schaffen voor achter je fornuis, maar kun je deze ook doortrekken. Wanneer je bijvoorbeeld een tussenruimte hebt tussen de kasten en lades, kun je glazen achterwanden plaatsen in deze tussenruimte. zo kun je kiezen voor een transparante glazen spatwand, maar zijn er ook vele glazen achterwanden in het mat en in diverse kleuren. Afhankelijk van je stijl, kun je de keuken volledig naar jouw wens afronden. De glazen spatwand zorgt voor een uniek aanzicht, waardoor jouw keuken helemaal af is!

Gepersonaliseerde glazen achterwanden

Nu kun je natuurlijk kiezen voor een standaard glazen spatwand, maar is er ook de mogelijkheid om glazen achterwanden te personaliseren. Zo kun je een foto plaatsen in het glas, of zou je er een tekst in kunnen plaatsen. Geheel naar jouw wens kan er een gepersonaliseerde glazen spatwand gecreëerd worden. Vooraf dien je alleen de afmetingen te weten voor jouw glazen achterwanden. Vervolgens upload je gemakkelijk jouw tekst of foto, waarna de glazen spatwand gecreëerd zal worden. Je keuken is uniek en geheel naar jouw wens. Veel kookplezier!