Mijn net vernieuwde badkamer, iets om echt van te genieten!

Mijn net vernieuwde badkamer, iets om echt van te genieten!

15 augustus 2019 0 Door Nikita

Van de week stond ik samen met mijn moeder het diner voor te bereiden voor de gehele familie. Het kostte natuurlijk nog erg veel werk, dus hulp was iets wat het allemaal een stuk gemakkelijker maakt. Nu is mijn moeder wel een type die graag wilt helpen, wat het met al onze gesprekken een stuk leuker maakt. Vanaf een kleine meid stond ik altijd al graag in de keuken en hadden we het vooral over vroeger. Tegenwoordig praten we echt over van alles en nog wat. Laat ik nu net een nieuwe badkamer hebben, wat het gesprekspunt van deze avond is!

De stoere kerels aan het werk

Mijn moeder is altijd hartstikke enthousiast. De dag van de klus kwamen er ineens twee stoere mannen aanzetten. Met volle kracht ging alles naar boven, zelfs de vloertegels kregen ze in één keer mee naar boven. Toen ging de klus van start. Na het leggen van zeil, stucloper en het creëren van ruimte, ging het slopen beginnen. Alles met beleid om hetgeen wat nog in goede staat was uiteindelijk te kunnen recyclen. Binnen een paar uur was de gehele badkamer gestript. Het leek op een gegeven moment meer op een soort bouwval dan dit ik me kon voorstellen dat er een gloednieuwe badkamer zou komen.

Vervolgens begonnen de sterke lui met het leggen van de vloertegels. Wij hadden gekozen voor een zandkleurige tegel met een ruwe uitstraling. Nadat de klussers de eerste vloertegels hadden gelegd, wist ik meteen dat dit een juiste steen voor ons was.

Heerlijk kunnen relaxen in het ligbad

Verder hadden we gekozen voor een luxe ligbad. Omdat we van onszelf eigenlijk al best wel lui zijn, is het heerlijk om hier tijdens de avonduren in te relaxen. Wel beschikken we gewoon over een douche die we kunnen gebruiken wanneer we niet in bad willen liggen. 

Verder hadden we een geschikt badkamermeubel uitgekozen. Hier hebben we al onze benodigdheden als zeep, shampoo, deodorant en meer in opgeborgen. Verder liggen hier alle handdoeken in, zodat we alle benodigdheden op een vaste plek hebben liggen.

Genieten van deze prachtige badkamer

Vanaf het moment dat onze badkamer gesloopt werd, was het even een raar moment. Je vertrouwde eigen badkamer ruil je in, terwijl je het eindresultaat nog niet ziet. Na het plaatsen van de vloertegels, het ligbad en het badkamermeubel, kreeg de badkamer een uniek aanzicht. Nu hebben we van de week de accessoires gekocht en is hij klaar voor gebruik. Tijd om te genieten en om ons heerlijk op te frissen in onze nieuwe badkamer!