Osprey biedt meer dan backpacks alleen

Osprey biedt meer dan backpacks alleen

29 augustus 2019 0 Door Nikita

Wanneer je op zoek gaat naar een goede backpack kom je al snel bij Osprey terecht. Logisch, dit is hét merk dat uitermate geschikt is voor backpackers, hikers en andere wandelaars. Maar wat nu als het regent? Je gaat er natuurlijk niet vanuit, maar het kan zomaar gebeuren dat je in een flinke regenbui belandt. Het is dan jammer als de complete inhoud van je backpack doorweekt raakt. Osprey heeft daar super goede hoezen voor ontwikkeld. Deze hoezen passen perfect over je rugtas en wanneer je ze niet gebruikt, nemen ze maar weinig extra ruimte in.
Osprey

Hopen op een droge hike is niet genoeg

Natuurlijk ga je voor mooi weer tijdens je hike. Dat loopt het fijnst, geeft de mooiste uitzichten en panorama’s en ook je humeur blijft een stuk beter. Maar helaas hebben we het niet altijd voor het zeggen. Een vakantie kan zomaar in het water vallen. Voorbereidingen treffen voor eventuele regenbuien of koude dagen is dus wel van belang. Want ook als je in warme landen gaat backpacken kun je het zomaar oplopen. Ook als het geen regenseizoen is.

Een regenhoes is ook voor andere gelegenheden geschikt

Want wat als je de kans krijgt om onder die ene fantastische waterval door te lopen? Doe je dat dan niet omdat je rugtas nat kan worden? Dat zou echt zo jammer zijn! Een regenhoes van Osprey biedt ook dan uitkomst. Zo beleef je de meest bijzondere dingen, gewoon omdat het kan! Wat zo’n hoes nog meer doet? Zorgen dat jouw rugtas tot op zekere hoogte beschermd is tegen grote plassen water. Bijvoorbeeld bij het raften. Ook kun je daar natuurlijk een andere, speciale hoes voor aanschaffen.

Osprey is het merk bij uitstek voor hikers

Want dit merk heeft heel goed nadacht over wat een hiker onderweg écht nodig heeft. Een backpack van Osprey draagt gemakkelijk en comfortabel en zorgt ervoor dat je echt je handen vrij hebt om een fikse wandeling aan te gaan. En daar koop je ‘m immers voor. Je wilt alle bewegingsvrijheid hebben, maar wel de ruimte om alles mee te nemen. Alles dat je onderweg nodig kunt hebben. Je grijpt dan niet (meer) mis en je hoeft niets achter te laten. Het enige waar je goed om moet denken is dat je de tas nog kunt tillen. Dat kan dit merk helaas nog niet voor je regelen.