Paasgeschenk personeel: verras je medewerkers

Paasgeschenk personeel: verras je medewerkers

18 januari 2021 0 Door Nikita

Kerst is achter de rug, al je medewerkers hebben hun kerstpakket ontvangen en je leunt tevreden achterover. Dit jaar was het een hele opgave om alles goed rond te krijgen. Veel medewerkers werken thuis, de traditionele kerstborrel was online vanuit de keuken van je eigen huis en ook de nieuwjaarstoespraak heb je gedaan vanuit je eigen keuken om wat huiselijkheid mee te geven aan je boodschap. Een boodschap die je zo optimistisch mogelijk hebt proberen te verwoorden al zakt de moed je soms in de schoenen als je denkt aan het komend jaar. Terugdenken aan het afgelopen jaar doe je liever sowieso niet en te ver vooruit kijken is lastig. Niemand weet wat er gaat komen en de onzekerheden lijken eerder toe te nemen dan af te nemen. Toch ben je vastbesloten wat van dit jaar te maken en je bent ook vastbesloten jouw medewerkers te laten weten dat je ze waardeert. Je wilt hen eens extra in het zonnetje zetten want voor hen is het ook niet makkelijk. Het eerstvolgende feest is Pasen en dit jaar wil je daar eens extra aandacht aan besteden. Je googelt op paasgeschenk personeel en er gaat een wereld voor je open.

Paaseitjes versturen of een paasmand?

Natuurlijk had je de afgelopen jaren wel gemerkt dat Pasen steeds groter gevierd werd, maar je had er geen idee van dat je zulke leuke paasgeschenken kon kopen. Je hebt een enorme keuze van simpel een zakje vrolijk gekleurde paaseitjes versturen tot een complete paasmand voor elk van jouw medewerkers. In zo’n paasmand zitten eitjes, leuke paashaasjes, een heerlijke stol en zelfs paaskaarsen. Prima om de sfeer thuis, waar we nu veel tijd doorbrengen, een beetje op te vrolijken. Je ontdekt dat je het beste leuke geschenken bij Tezet kunt kopen, een bedrijf dat niets liever doet dan mensen aangenaam verrassen. En je besluit dat het handig is om nu alvast te bestellen. Want de nieuwsberichten van de afgelopen tijd over pakketjes die niet op tijd aankomen, staan je nog vers in het geheugen.

Tevreden medewerkers

Het is nog best lastig een keuze te maken, maar uiteindelijk heb je een schattig paaspakketje samengesteld en je verheugt je nu al op de reacties van je medewerkers. En het geeft je rust dat alles geregeld en besteld is. Wat er ook gebeurt dit jaar, jij hebt je geschenken in huis. Klinkt dit als toekomstmuziek die voor jou nog ver weg is? Nee hoor, kijk gewoon eens online en bestel. Het is zo geregeld en je doet er je medewerkers een groot plezier mee.