Waarom je nu tuinmeubels voor het nieuwe jaar moet kopen

Waarom je nu tuinmeubels voor het nieuwe jaar moet kopen

23 november 2020 0 Door Nikita

De dagen van lekker warm buiten zitten zijn al een tijdje voorbij. De temperatuur is flink gedaald, de bladeren zijn van de bomen en er valt steeds vaker regen in ons land. Toch hebben we dit jaar een van de zachtste novembers ooit waardoor geregeld nog wel eens het zonnetje lekker doorkomt. Maar met de komende wintermaanden voor de deur is het niet echt een mooi vooruitzicht om in de tuin te gaan zitten. Je zal dan ook denken; waarom zou ik nu investeren in een nieuwe tuinset? Het klinkt inderdaad misschien een beetje gek waarom je nu een tuinset moet aanschaffen terwijl het seizoen net voorbij is. Daarom hebben wij deze blog voor jou geschreven waarom je juist nu wel een tuinset moet aanschaffen. 

Je bent er lekker vroeg bij

Ken je het gevoel in de lente. De dagen worden warmer, je tuin begint weer op te leven en je hebt steeds meer zin in de zomer. De tuin aanpakken is dan soms elk jaar weer een probleem. Je wil het wel maar doet het wellicht niet. Of je doet het te laat waardoor het seizoen al ten einde is. Door juist tijdig een tuinset of loungeset te kopen ben jij er klaar voor wanneer de zon weer begint door te breken en de temperaturen stijgen. 

Belangrijk is wel dat je ruimte moet hebben in een berging of schuur zodat je voor nu je nieuwe loungeset droog kan bewaren. Zo blijft de set mooi voor als het seizoen start. Heb je helaas niet de luxe van een mooie garage of grote schuur? Kijk dan voor een set met een bijbehorende beschermhoes zodat deze veilig de winter door komt. 

Veel korting in het laagseizoen

Ook bij de tuinmeubel boeren is het op het moment rustig. In de aanloop naar de lente hebben deze winkels het vaak drukker omdat men dan begint met kopen. Nu in het laagseizoen zijn er maar weinig die een nieuwe set kopen. Daarom worden er vaak hoge kortingen gegeven of is er de mogelijkheid om te onderhandelen. Hierdoor kun je dus flink besparen. Vaak moet de oude collectie eruit omdat deze moet plaats maken voor de collectie van 2021. Hierdoor kun jij dus je voordeel mee doen. 

Korting met de feestdagen

Ten slotte zijn er aan het eind van het jaar feestdagen die in Nederland ook steeds populairder worden. Denk bijvoorbeeld aan Singles Day, Black Friday en Cyber Monday maar ook met de Kerstdagen worden er hoge kortingen gegeven. Je kunt hiermee dus extra je voordeel mee doen om voor een mooie prijs een tuinset aan te schaffen. Kijk anders eens op Tuinmeubelland.nl voor de laatste aanbiedingen en tuinsets voor volgend jaar. Naast de webshop kun je ook langs in de fysieke winkels en je laten adviseren door een specialist.