Veilig sloten laten vervangen door slotenmaker in Groningen

Veilig sloten laten vervangen door slotenmaker in Groningen

7 april 2021 0 Door Nikita

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je een goed slot hebt, niet alleen voor je huis maar ook voor je auto. Woon je in Groningen of in de omgeving? Dan kan je hier terecht en weet je zeker dat jouw sloten veilig, eerlijk en niet al te duur wordt gerepareerd of vervangen.

 

VDV slotenmaker

VDV slotenmakers zijn professionele slotenmakers die weten waar ze mee bezig zijn. Wil je jouw slot vervangen of heb je jezelf buiten gesloten? bel dan snel de slotenmaker in Groningen. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor calamiteiten. In echte spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse.

 

Is je sleutel afgebroken of ben je die kwijt? Dat hoeft geen probleem te zijn. Het slot is gemakkelijk te openen zonder sleutel en de slotenmaker probeert dit uiteraard schadevrij te doen.

 

Heb je jouw sleutels in de auto laten liggen? Geen probleem, ook dat kunnen wij oplossen. Je hoeft er geen ruit voor in te slaan, slotenmaker Groningen kan dit voor jou oplossen. Maak voor dezelfde dag nog een afspraak en we komen diezelfde dag bij jou langs, dat geldt uiteraard ook voor sloten van deuren. 

 

Hoe veilig zijn jouw sloten?

Of je nu een goedgekeurd slot hebt of een dat niet goedgekeurd is, voor inbrekers maakt dat niet uit, binnen 1 of 2 minuten zijn ze binnen. Sloten zijn verdeeld in bepaalde sterren, zo heb je SKG 1,2 en 3. Heb je een SKG 3 slot? Dan ben je het best beveiligd, dat is immers de meest veilige categorie in sloten. Sloten die een merk hebben van een SKG 1 of 2 worden het meest gebruikt, deze zijn geschikt om op de voor- en achterdeur geplaatst te worden. De sloten met dit merk zijn zeer veilig maar bieden niet veel weerstand tegen inbraken. Binnen een paar minuten zijn inbrekers met goed gereedschap binnen.

 

SKG 3 slot 

Zoals gezegd is een SKG 3 slot het meest veilige slot. Deze sloten zijn namelijk, over het algemeen, beter beveiligd tegen inbraak. Het nadeel van een SKG 3 slot is wel dat als je een keer buiten staat zonder sleutel, de slotenmaker er ook langer over doet om dit slot open te maken.

 

Slot met een kerntrekbeveiliging

Wat nog beter werkt tegen inbraak is een slot met kerntrekbeveiliging, bij deze sloten zit een metalen plaat voor de cilinder, hierdoor past alleen de sleutel in het slot en verder geen andere voorwerpen Hiermee voorkom je dat er met het slot geknoeid wordt.